Informace

Novinky

Slevy

PrestaShop
Náramky z minerálních kamenů

Náramky z minerálů

Drahé kameny, polodrahokamy neboli minerály v sobě nesou pozitivní energii a vibrace, jež příznivě působí na fyzické a duševní zdraví člověka. V současné době se náramky z minerálních kamenů těší oblibě nejen jako pomocníci při zdravotních potížích, jsou také často využívány jako forma amuletu nebo jen designový doplněk k out...

Náramky z minerálů

Drahé kameny, polodrahokamy neboli minerály v sobě nesou pozitivní energii a vibrace, jež příznivě působí na fyzické a duševní zdraví člověka. V současné době se náramky z minerálních kamenů těší oblibě nejen jako pomocníci při zdravotních potížích, jsou také často využívány jako forma amuletu nebo jen designový doplněk k outfitu.

Ať už si chcete náramek pořídit proto, že si přejete do života přinést více štěstí, lásky, odvahy, síly či zdraví nebo se vám náramky z minerálů prostě jen líbí, jste na správném místě. V popisu u každého náramku naleznete informace o původu kamenů a jejich vlastnostech.

Jak vybrat ten pravý náramek?
Při výběru náramku se můžete orientovat podle léčivých vlastností jednotlivých minerálů, podle znamení zvěrokruhu nebo jednoduše podle toho, který vás nejvíce zaujal svým vzhledem. Obecně platí pravidlo, že ten kámen, který vám jako první padne intuitivně do oka, je pro vás ten pravý.
Zobrazit

Náramky z minerálních kamenů Počet produktů: 32

na stránku
Zobrazeno 29 – 32 z 32 položek
Zobrazeno 29 – 32 z 32 položek